Bijdragen aan een beter milieu, lagere kosten en meer comfort: allemaal redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor koelen én verwarmen met een airco-installatie. Het Gorcumse bedrijf Kroon en De Groot airconditioning en techniek heeft ruim twintig jaar ervaring met de techniek. Klanten in heel Nederland weten de weg naar Papland te vinden voor een betrouwbare installatie en een hoog serviceniveau. 

Natuurlijk wil Bram Kroon graag vertellen over zijn bedrijf, maar of de afspraak dan wel op locatie kan, bij hotel De Schildkamp in Asperen? Daar is het vandaag rustig, dus kunnen zijn collega’s en hij onderhoudswerk doen aan de airco-installatie zonder dat de gasten er last van hebben. Het tekent de flexibiliteit en klantgerichtheid van Kroon en De Groot, dat als sinds 2003 behalve particulieren ook veel grote zakelijke klanten voorziet van een installatie om op een zuinige manier te ventileren, koelen en verwarmen.  

Binnenklimaat optimaliseren

,,We zien steeds vaker dat klanten die verschillende functies ventileren, koelen en verwarmen, combineren’’, legt Kroon uit. ,,Zeker in hotels, kantoren en congrescentra is dat ideaal. Je kunt het binnenklimaat zo per ruimte optimaliseren. Het is dan wel van belang dat je de juiste installatie kiest. Die moet afgestemd zijn op de ruimte waar die wordt geplaatst. Daarom hebben wij een collega die gespecialiseerd is in het rekenen aan en ontwerpen van installaties. Op basis van zijn werk maken we een voorstel voor een installatie en een bijpassende offerte. Zo weet een klant altijd zeker dat de installatie precies de juiste capaciteit heeft.’’

Toshiba businesspartner

Koelen en verwarmen met één installatie is behalve een praktische ook een slimme en betrouwbare optie. ,,Het is een kostenefficiënte oplossing, zeker als je de installatie combineert met PV panelen. Die panelen installeren we daarom ook als onze klanten die combi willen maken. Verder werken we alleen met oerdegelijke apparatuur. We zijn bijvoorbeeld businesspartner van Toshiba, een gevestigd en betrouwbaar merk. Voor Toshiba en andere merken leveren we veel installaties en onderdelen uit voorraad. Zo garanderen we de bedrijfszekerheid van de installatie.”

Snel en flexibel

Een hoog serviceniveau is een belangrijke troef van Kroon en De Groot. ,,We beschikken over eigen steigers en een kraan van 27 meter. We hoeven dus nooit spullen te huren, wat ons snel en flexibel maakt. Vanzelfsprekend werken we met goed gekwalificeerde mensen en zijn we als bedrijf BRL-100-gecertificeerd. We realiseren ons bovendien altijd dat we op andermans werkplek aan het werk zijn. We doen ons werk daarom zo efficiënt mogelijk, met minimale overlast. Zo doen we een vaste dag in de week prefabwerk op de zaak, zodat we zo min mogelijk handelingen op locatie hoeven te verrichten. Alles om het comfort voor onze klanten te optimaliseren.’’

Kroon en De Groot Airconditioning
Bleek 6, 4206 CD Gorinchem
info@kroonendegroot.nl
www.kroonendegroot.nl

Dit is een artikel uit GRNCHM Business & Lifestyle #2024. Klik hier om het volledige magazine te lezen.