Over Gorinchem in Business
Gorinchem in Business is het multimediale platform waar de ondernemers uit Gorinchem en omgeving elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Door verhalen uit het Gorinchemse bedrijfsleven te vertellen in ons magazine én op de social mediakanalen verbindt Gorinchem in Business de regionale ondernemers, waaruit vruchtbare samenwerkingen ontstaan.

Gorinchem in Business brengt sinds 2017 eens per jaar een glossy uit, waarin bedrijven uit de omgeving uitgebreid worden uitgelicht. Door ruim 5.000 magazines op naam te verspreiden over ondernemers en in publieke ruimten komt jouw verhaal onder de aandacht van veel mensen in de omgeving. Onze ervaren redacteuren, fotografen en grafisch vormgevers vertellen op een aansprekende en professionele manier het verhaal van jouw bedrijf. Het vergroot je naamsbekendheid en kansen om interessante connecties aan te gaan. Gorinchem in Business wilt de onderlinge samenwerking in de regio versterken en daarmee het bedrijfsleven een impuls geven.

Door het verhaal van jouw onderneming ook op onze website en social mediakanalen te verspreiden, krijgt het online ook de aandacht die het verdient. Daarnaast kan je hier de verbinding aangaan met collega’s uit het Gorinchemse bedrijfsleven.

Gorinchem in Business is dus dé plek om je netwerk uit breiden en onder de aandacht te komen van andere bedrijven!

ZRPESS Media Group
Gorinchem in Business is een uitgave van ZPRESS Media Group. Naast Gorinchem in Business, heeft ZPRESS veel ervaring in het uitbrengen van regionale businessbladen. Voorbeelden hiervan zijn: Breda Business & Lifestyle, Dordtse Kil in Business, Hoeksche Zaken, Rotterdam Insight, Tilburg in Business. ZPRESS is al 30 jaar erg actief in de sportbranche als partner van ruim 25 profclubs en meer dan 75 amateurclubs, verspreid over het hele land.

ZPRESS is de allround partner in media voor bedrijven en sportclubs. Naast de uitingen in magazines, leveren wij via onze eigen printstore www.zpressprint.nl. Hier kun je eenvoudig en goedkoop drukwerk op maat bestellen. Hulp nodig bij de opmaak? De ontwerpstudio van ZPRESS Print helpt je graag verder!