Serviceleider van de afdeling elektra en beveiliging Gert Jan van Wingerden (38) begon op ’t Gilde Vakcollege Techniek in Gorinchem en volgde daar de opleiding elektrotechniek, waarna hij de studies Monteur Beveiligingssystemen en Technicus Beveiligingssystemen deed. Ruim acht jaar was hij daarna beveiligingsmonteur bij Elektroservice Holland/ Intersafety in Hardinxveld-Giessendam en nu is hij dus uitgegroeid tot Serviceleider. Gert Jan: „Het is een job die iedere dag anders is, met storingen en uitdagingen die we graag oplossen. Het is heerlijk om niet iedere dag hetzelfde te doen en steeds andere klanten te bedienen.”

Het mooie van zijn werk is niet alleen die afwisseling, vertelt Gert Jan verder. „Ik vind het mooi om alle problemen aan het einde van de dag opgelost te hebben en klanten tevreden te stellen. Contact met klanten onderhouden is echt bevredigend. Wij gaan niet voor eenjarige contracten, maar willen graag duurzame overeenkomsten om er samen voor te zorgen dat personeel goed, gezond en met plezier in een gebouw kan werken.”

Grote klantenkring

De serviceleider vindt het lastig om er één project, één klant uit te lichten. „We hebben een grote  klantenkring met prachtige klanten. Het is mooi als klanten hun waardering uitspreken, zodat je merkt: we doen het mét elkaar.” Waarom Gert Jan na zijn studies juist bij Elektroservice Holland aanklopte? „Ik wist dat het een familiebedrijf was, een zusteronderneming van Klimaatservice Holland. Omdat het bedrijf groeit, zijn er veel kansen om door te groeien. Ik ben als hulpmonteur binnengekomen en heb altijd de verantwoordelijkheid gevoeld om groei te realiseren. Zowel zakelijk als persoonlijk. Het bedrijf heeft een platte organisatie, waardoor je met iedereen het gesprek kunt aangaan, of het nu een directe collega, een bedrijfsleider of een directeur is. We zetten er met z’n allen de schouders onder; we zijn één familie.” Kom eens een bakkie koffie drinken om kennis te maken, adviseert Gert Jan. „Wie weet kunnen we collega’s worden. We staan klaar om je te verwelkomen.”

Werken bij

Om beveiligingsinstallaties te realiseren en onderhouden is Elektroservice Holland op zoek naar personeel. „Het gaat ons om gedreven mensen die ons kleine beveiligingsteam willen laten groeien. Doorgroeimogelijkheden, een uitgebreid scholingsaanbod en goede arbeidsvoorwaarden zijn bij ons standaard. Graag nodigen we je vrijblijvend uit voor een gesprek en een kop koffie”, vertelt Daniëlle Vogel.

Kijk op www.klimaatservice.nl/vacatures voor alle vacatures en ontdek hoe leuk het is om te werken bij een bedrijf met een platte organisatie, in een jong, collegiaal en enthousiast team met veel ruimte voor persoonlijke inbreng.

ELEKTROSERVICE HOLLAND B.V.
Nijverheidsstraat 31, 3371 XE Hardinxveld-Giessendam
post@elektroserviceholland.nl
www.elektroserviceholland.nl

Dit is een artikel uit GRNCHM Business & Lifestyle #2024. Klik hier om het volledige magazine te lezen.