Iveco eDaily

Als ondernemer ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte bedrijfswagen die aan al je wensen voldoet. De IVECO Daily is al jaren een populaire keuze onder bouwlieden, hoveniers, pakketbezorgers en andere ondernemers die op zoek zijn naar een bedrijfsvoertuig. Maar nu is er een nieuwe toevoeging aan de familie: de eDaily. De eDaily is de elektrische tweeling van de IVECO Daily en biedt dezelfde robuustheid, vermogen en belastbaarheid als de reguliere Daily, maar dan zonder uitstoot. Dit maakt de eDaily de perfecte keuze voor hoveniers die op zoek zijn naar een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor hun bedrijf.

De eDaily biedt een hoog laadvermogen en trekgewicht van maar liefst 3.500 kg. Hierdoor kun je zonder problemen allerlei soorten materieel meenemen voor je werkzaamheden. Bovendien is de eDaily leverbaar als gesloten bestelbus, maar ook als chassis-cabine met een open- of gesloten laadbak. Hierdoor is de eDaily flexibel inzetbaar voor veel verschillende doeleinden. Of je nu een oplegger met machines wil trekken of je personeel en goederen vervoeren, de eDaily is de ideale keuze. Een ander groot voordeel van de eDaily is dat het uitgerust is met geavanceerde hulpsystemen voor de bestuurder en een rijmodus selector in de cabine. Hierdoor kun je je ideale rijstijl kiezen, waardoor je comfortabel en veilig rijdt. Bovendien is de eDaily de beste optie voor stedelijke toepassingen zonder uitstoot en zonder lawaai. Dit maakt de eDaily een milieuvriendelijke en verantwoorde keuze voor ondernemers.

Daarnaast is de eDaily ook uitgerust met diverse gemakkelijk toegankelijke opbergvakken in de bank en in de zijwand. Hierdoor heb je altijd alle benodigde gereedschappen en materialen bij de hand. De eDaily is verkrijgbaar met een maximumgewicht tot 7,2 ton, in een enkel- of dubbellucht configuratie. Al met al biedt de eDaily een scala aan voordelen voor hoveniers die op zoek zijn naar een duurzame, efficiënte en flexibele bedrijfswagen. De eDaily is de toekomst voor de ondernemer.

 

Kijk voor meer informatie op edaily.iveco.com