Bezig met een nieuw huis of met een te vernieuwen huis, maar zie je er tegenop om voor élk facet van de inrichting op zoek te gaan naar een aparte specialist? Bij Aan Huis Spijk vind je het allemaal onder één dak: één specialist voor de complete woninginrichting. Van advies tot ontwerp tot realisatie, Aan Huis Spijk ontzorgt je tijdens de volledige verhuizing of verbouwing!

Totale ontzorging, dat is waarvoor Aan Huis Spijk staat. En dat begint al voor de deur. Gratis parkeergelegenheid is er namelijk in overvloed voor de interieurwinkel die zijn entree deelt met die van tuincentrum Ranzijn.  Na binnenkomst links loop je direct binnen bij Aan Huis, de gezellige winkel van eigenaar Tobias Gremmen en zijn team. Het ‘adviesteam’ althans, want Aan Huis Spijk heeft ook nog een eigen ploeg medewerkers die het installatie- en montagewerk bij de mensen thuis uitvoeren. ‘Een enorme meerwaarde’, zo toont Gremmen zich trots op die ploeg. ‘Het is voor de klant en voor onszelf een garantie dat het werk zorgvuldig en netjes wordt uitgevoerd. Ook dat hoort bij het ontzorgen.’

Compleet interieur

Maar dat is de uitvoering. Woninginrichting begint met inspiratie en advies. Aan Huis Spijk heeft een compleet oeuvre voor de basis van het interieur. Alles begint bij de wandafwerking: schilderwerk, behang of wandpanelen. Dan volgt de vloer en daarvoor is het aanbod zo breed als maar kan zijn. Gietvloeren, pvc, laminaat, vinyl, tapijt. Maar ook: vloerverwarming, met slangen of elektrisch.

Dan volgen de finishing touches: gordijnen en raambekleding, stalen deuren, traprenovatie en buitenzonwering van Royal Shadow. En Aan Huis Spijk ontwerp en bouwt kasten op maat. Van een schuifdeurkast in de slaapkamer tot een tv-meubel of een woonkamermeubel met een haard erin, iedere uitvoering is mogelijk.

Advies styliste

De verschillende specialismen hebben alle een ruime, eigen hoek in de Aan Huis-showroom aan de Haarweg, zodat je de mogelijkheden overzichtelijk bij elkaar vindt om je te oriënteren. De adviseurs van Aan Huis zitten graag met je rond de tafel om daarbij te helpen, als dat is gewenst.

Want er komt al zo veel op je af als je een huis koopt of gaat verbouwen. Dat kan tot keuzestress leiden als je geen heel duidelijk beeld hebt van het eindresultaat of nog met bepaalde twijfels rondloopt. Daarom werkt Aan Huis Spijk samen met een interieurstylist die één of meerdere dagen in de maand in de winkel aanwezig is. ‘Als mensen aangeven daaraan behoefte te hebben, maken we een afspraak bij haar’, vertelt Tobias Gremmen. ‘Zij helpt je aan extra advies om je keuzes af te wegen, van een kleuradvies tot een compleet 3D-ontwerp van het interieur aan toe.’ ‘Ik werk al jaren met haar samen. Je ziet dat haar deskundige blik mensen helpt en geruststelt in hun keuzes. Dat is natuurlijk heel fijn in een periode waarin je veel beslissingen moet nemen.’ Dat is dus totale ontzorging bij de complete woninginrichting. Bij Aan Huis Spijk.

Aanhuis.nl Spijk
Haarweg 2-c, 4212 KJ Spijk
spijk@aanhuis.nl
www.aanhuis.nl

Dit is een artikel uit GRNCHM Business & Lifestyle #2024. Klik hier om het volledige magazine te lezen.