Vergaderruimten, raadszalen, zorginstellingen, hotels en sportaccommodaties, de laatste jaren heeft MVIE ze allemaal van binnen gezien. De -in Gorinchem gevestigde- specialist in audiovisuele systemen wordt namelijk steeds vaker ingeschakeld voor het ontwerpen, leveren en installeren van hoogwaardige AV installaties.

“Relaties presenteren ons bij aanvang van de samenwerking hun persoonlijke ideeën”, zegt Mark Versteegh, directeur/eigenaar van MVIE. “Op basis van onze expertise en ervaring voorzien wij hen van professioneel advies. Wij kiezen nooit slechts voor één oplossing, want er zijn altijd meerdere wegen die naar Rome leiden.” Nadat het voortraject is afgerond, gaan de engineers van MVIE aan de slag met de implementatie op locatie. Op deze wijze zijn inmiddels diverse locaties uitgerust met mooie AV oplossingen. “Daar gaat ons hart sneller van kloppen”, aldus Versteegh.

MVIE Audiovisuele Techniek bestaat dit jaar twintig jaar, maar is pas sinds kort een Gorcums bedrijf. “We komen uit Leerdam”, vertelt oprichter Mark Versteegh. “Daar hadden we in ons oude pand chronisch ruimte te kort. Die ruimte, met groeimogelijkheden, hebben we na lang zoeken op Papland gevonden. Het is een prachtige locatie. Er is én wordt flink verbouwd, op de benedenverdieping zal een experience center gerealiseerd worden, waar we in verschillende ruimten kunnen laten zien wat we doen”.

MVIE faciliteert onder andere oplossingen voor hybride vergaderen, videoconferencing, presentatiesystemen, muziek- en omroepinstallaties, narrowcasting, livestreaming en andere audiovisuele oplossingen. Versteegh: “Blijkbaar waardeert de markt wat wij doen. In tegenstelling tot veel reguliere AV-bedrijven met hun ‘roots’ in de verhuur, liggen onze wortels in de installatietechniek. Dankzij jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in een optimale integratie van apparatuur in gebouwen. Opdrachtgevers kiezen voor ons vanwege de korte lijnen en het hoge service- en kwaliteitsniveau. Dat slaat op onze keuze voor apparatuur van A-merken, de vakkennis van onze medewerkers én de wijze van installeren: duurzaam, laag energieverbruik, storingsvrij en makkelijk bedienbaar én de vakkennis van onze AV technici. MVIE is flexibel, maar doet geen concessies in kwaliteit.”

Een belangrijk aspect bij MVIE is beleving. De combinatie van aangename geuren met doordachte muziekselecties versterken de herinnering aan uw merk en vormen een beeld over uw onderneming. Geurbeleving is breed toepasbaar. Of het nu gaat om een hotel, kledingzaak, zorginstelling, kantooromgeving of een evenement, zelfs bij u thuis, geurbeleving kan overal worden ingezet. Een ruimte kan nóg zo mooi ingericht zijn, als het er niet lekker ruikt zal je al snel de aandacht verliezen van de gast.

20 jaar is een mijlpaal en normaal gesproken zouden we onze nieuwe locatie en ons 20-jarig bestaan uitbundig willen vieren. We weten allemaal dat dit nu -gezien de corona omstandigheden- niet mogelijk is, maar we hopen dit zeker later dit jaar te kunnen realiseren tijdens dé MVIE-Open-Dagen!