Met elkaar de regio een boost geven

Onder de groene rook van Gorinchem ligt The Dutch. Onder golfers een course die weinig extra woorden nodig heeft vanwege zijn bijzondere ontstaanshistorie en kwaliteit. Maar de baan staat ook bij ondernemers in de regio bekend om zijn hartelijke en warme uitstraling en ontvangst. Met de verschillende Memberships en netwerkprogramma’s is het voor iedereen mogelijk om in te stappen. , ,Netwerken? Natuurlijk doe je dat bij The Dutch.”

Als best onderhouden golfbaan van Nederland waar drie jaar achtereen het KLM Open plaatsvond, staat The Dutch en de regio internationaal in de spotlights. ‘De top van Europa’ , wordt gezegd. Terecht, want met het werk van de internationale equipe van greenkeepers valt de baan elk jaar weer in de prijzen.
Achter de oprijlaan van de 18-holes Championship course The Dutch, gelegen net buiten de kern van Spijk, gaat echter ook een zeer gastvrije organisatie schuil. Een club die zich graag nestelt in zijn directe omgeving en daarmee de poorten opent voor vriendschap en samenwerking. Niet voor niets hebben ondernemers uit de regio Gorinchem The Dutch al in de armen gesloten. Middels deelname aan één van de netwerkprogramma’s of andere samenwerking , want The Dutch staat open voor een relatie op meerdere vlakken.

Netwerken met ondernemers uit de regio 
Al voor de opening van The Dutch in 2011 zijn The Dutch en het moederbedrijf Made in Scotland…the place to golf voor de top van het bedrijfsleven. Het waren immers de golfpro’s achter Made in Scotland die besloten in Spijk een baan aan te leggen voor zakelijk golfend Nederland. Als één The Dutch Family. Het innemende clubhuis met zijn landelijke Schotse charme, een verwijzing naar Loch Lomond waar het idee voor The Dutch werd geboren, is de plek waar iedereen en alles samenkomt en u als ondernemer zich thuis voelt. Vrienden voor het leven, wordt wel gezegd.

Een passend netwerkprogramma 
Diverse ondernemers uit de directe omgeving treffen hier hun relaties tijdens een ronde golf. Door het krachtig zakelijke netwerk als onderdeel van de European Tour Destinations biedt The Dutch u als ondernemer een sfeervolle thuisbasis. Een unieke locatie om uw bedrijf te presenteren aan uw relaties. Mooie gelegenheid om het eigen netwerk uit te breiden. De kracht van de golfprofessionals van The Dutch komt tot z’n recht om samen met u als ondernemer te kijken naar de mogelijkheden welk Membership en netwerkprogramma bij u past, een Membership op maat. Een Business Membership is al mogelijk vanaf 7.500 euro (excl. btw p/j). Voor de zakelijk actieve jonge
ondernemer van 25-40 jaar is er The Dutch Futures Network Membership.

Vergaderen, trouwen, private dining 
Voor alle Members is er de gelegenheid om meetings te houden in een van de sfeervolle ruimtes zoals de Library, Study, Founders
Room of de Whisky & Cigar Room waar je in een authentiek Schots interieur kan genieten van een single malt. Elk vertrek heeft zijn eigen stijl, ingericht met een mooie mix van antiek, brocante en unica én een open haard, waardoor er een ongedwongen en ontspannen sfeer hangt.
Productpresentaties, bruiloften, vergaderingen, private dinners: het sfeervolle clubhuis leent zich voor heel veel bijeenkomsten. Van klein tot groot, alles op maat. Aan mooi gedekte tafels, of bijvoorbeeld met een barbecue van de Big Green Egg op het terras. Het horeca- en eventsteam gaat graag met u de uitdaging aan om u en uw relaties bij elk bezoek aan The Dutch te verrassen. De persoonlijke aandacht, gastvrijheid en unieke locatie lenen zich er uitstekend voor om uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen.

Lokale producten 
Als het over de horeca van The Dutch gaat: er wordt bewust intensief samengewerkt met leveranciers van regionale en lokale producten. Samen de regio een boost geven, is het idee. Prijswinnende kazen uit de regio Giessenburg, fruit uit de dorpen van de Betuwe, vlees van de buurman en ambachtelijk brood uit Leerdam: het vindt allemaal zijn weg naar de keuken van de golfbaan. Niets lekkerder dan koken met heerlijks uit de buurt, vindt de chef-kok samen met zijn enthousiaste team.
Members van The Dutch – Private, Corporate, Business en Clan – worden er ook ontvangen door personeel dat bijna allemaal in de regio woont. Daarmee is de golfbaan een werkgever met hart voor de inwoners van Gorinchem en omringende gemeenten. Sommige personeelsleden komen dagelijks fluitend op de fiets. Zij kunnen als geen ander het karakter en gevoel van de regio vertegenwoordigen.

The Dutch Academy 
The Dutch heeft nóg een grote troef voor golfend Nederland: The Dutch Academy. Wie hier lid wordt, mag gebruik maken van de beste oefenfaciliteiten van Nederland. De driving range, fitnessruimte en greens van Europees topniveau zijn tevens de oefenplek voor de top van de Nederlandse golfers en The Dutch Futures, de talenten van nu en de toekomst. Binnen The Dutch Academy werken golfprofessionals die voor iedereen het beste uit zijn spel willen halen.