Nieuw assortiment in ruwbouw en tuin

Een primeur voor PontMeyer Gorinchem: op 12 en 13 mei opent deze als eerste van onze 48 vestigingen een groot buitenterrein waarmee we een flinke assortimentsverbreding hebben gerealiseerd. Voornamelijk in ruwe bouwmaterialen en extra tuinassortiment. Met deze assortimentsuitbreiding en optimale winkelroute is PontMeyer de bouwprofessional nog beter van dienst.

PontMeyer doet er elke dag alles aan om bouwend Nederland beter te laten bouwen en verbouwen. Met een zo compleet assortiment hout en plaatmateriaal van de hoogste kwaliteit, en bouwmaterialen van de beste merken. Onze vestiging in Gorinchem doet deze belofte eer aan met de nieuwe uitbreiding van het afhaalcentrum. Manager Bart Wortel: “Het huidige assortiment is door de uitbreiding nu 2x zo groot als voorheen.”

Meer ruwbouw
Klanten rijden de drive-in binnen met de eigen auto of bus, zelfs met aanhanger. De entree van het oorspronkelijke afhaalcentrum is verplaatst, zodat klanten nu makkelijk eerst over het buitenterrein kunnen rijden en dan pas het overdekte deel. Bart: “Buiten vind je nu een groot deel van al ons bouwstaal, onze dakpannen, stenen, zand en grind. Een deel bevond zich eerder binnen, de rest is nieuw assortiment. Het tuinassortiment is ook naar buiten verplaatst en aangevuld met inspiratie biedende tuinshowpresentaties”.

Binnen en buiten 
Het nieuwe afhaalcentrum is een van de eerste wapenfeiten van Bart sinds zijn aanstelling begin dit jaar. “Het oorspronkelijke parkeerterrein werd door onze klanten niet als dusdanig gebruikt, omdat ze altijd direct naar binnen reden. Een mooie kans om extra winkeloppervlak te creëren. Op de 1500 vierkante meter buiten vind je nu dus een aanvullende selectie uit ons totale assortiment. Binnen hebben we ook veel bestaand assortiment uitgebreid met extra varianten of alternatieven.”


One stop shopping
Bart: “We hebben de routing optimaal gemaakt voor ‘one stop shopping’. Buiten vind je het zwaardere materiaal dat je het liefst als eerste inlaadt. Dat kan gewoon naast het schap zelf. Dat scheelt veel gesjouw en tijd. Binnen vind je vooral lichtere materialen. Daarnaast is de winkel via de drive-in en los daarvan te bereiken. Daar vind je als vanouds ijzerwaren, gereedschap, verf, lijm en installatiemateriaal. En verschillende presentatieopstellingen, plus een verfmengservice”.

Ontzorgen
Ontzorgen en servicegerichtheid zit diep in het DNA van PontMeyer. Elke dag wordt er nagedacht over oplossingen die klanten als het even kan ook meer tijdswinst kunnen opleveren. “De uitbreiding van ons afhaalcentrum is daarom een schot in de roos”, vertelt Bart. “En in het kader van servicegerichtheid: er staan medewerkers in de drive-in met veel productkennis, klaar om te adviseren of te helpen met inladen. Hout en plaatmateriaal kunnen direct in het afhaalcentrum op maat gezaagd worden. We zijn erg trots dat we de eerste PontMeyer vestiging zijn met zo’n mooi, geoptimaliseerd afhaalcentrum.”

Opening: 12 en 13 mei 
Op donderdag 12 en vrijdag 13 mei wordt het buitenterrein geopend met spectaculaire openingsacties en activiteiten. Bart: “We gaan er echt een feestje van maken. Iedereen is van harte welkom om het nieuwe buitenterrein en de vestiging te komen bekijken!” PontMeyer Gorinchem is gevestigd aan de Timorstraat 5 naast Karwei). De vestiging is op werkdagen geopend van 7.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 7.00 tot 15.00 uur.