Brukoo Dakbeheer: hoogwaardige kwaliteit en een prettige samenwerking

Brukoo Dakbeheer in Vuren is nog maar een jong bedrijf, maar de oprichters en medewerkers hebben hun sporen riant verdiend in hun vakgebied. Hun kennis, connecties en ervaring hebben direct geleid tot een mooi gevulde portefeuille. Brukoo staat voor hoogwaardige kwaliteit in de breedste zin van het woord: in de renovatie en nieuwbouw van daken zelf, maar vooral ook in de volledige ontzorging van opdrachtgevers.

Brukoo Dakbeheer is gespecialiseerd in alle disciplines die van toepassing zijn op het platte en licht hellende dak: van de reparatie van een lekkage tot en met een grootschalige renovatie. Bitumineuze daken (APP, SBS), overige daken (PVC, EPDM, POCB), lood-, zink- en koperwerk, vernieuwing van lichtstraten en veiligheidsvoorzieningen. Maar ook onverminderd actueel: de verduurzaming van daken in de vorm van extra isolatie, PV-panelen of groendaken. Het zijn allemaal voorbeelden van projecten en werkzaamheden die Brukoo uitvoert voor opdrachtgevers in het hele land.

Veel ervaring
Een klein stapje terug: Brukoo Dakbeheer is dus een jonge speler, maar directeur Job de Bruijn en diens rechterhand Peter van Dijk hebben samen tientallen jaren ervaring ‘in de daken’. De naam van De Bruijn komt terug in de bedrijfsnaam, evenals die van compagnon Richard Kooi – in de regio Gorinchem bekend als eigenaar van Cagemax en van zijn betrokkenheid bij de lokale sportwereld. Kooi opereert binnen Brukoo op de achtergrond, terwijl Job de Bruijn de dagelijkse leiding heeft. Hij ontvangt zijn gasten in een gloednieuw bedrijfspand aan de Gaanweg in Vuren, dat begin 2022 op feestelijke wijze werd geopend. Dat gebeurde een jaar na de oprichting van Brukoo Dakbeheer, wat tekenend is voor de mooie start die het bedrijf heeft gemaakt.

Langdurige relaties
‘Wij proberen ons te onderscheiden in serviceverlening en langdurige relaties met onze opdrachtgevers: vastgoedeigenaren en -beheerders, VvE’s en hun beheerders, zorginstellingen, woningcorporaties en aannemers’, vertelt Job de Bruijn. ‘We hebben meer te bieden dan ‘alleen een dak’ en dan doel ik onder andere op communicatie en service: ontzorging.’ ‘Een goede prijs-kwaliteitverhouding, plezierige werknemers, goede omgang met de bewoners of gebruikers van het pand waarop we aan het werk zijn; daarmee kun je echt verschil maken.
We zorgen ervoor dat je nergens omkijken naar hebt als we aan het werk zijn’, verwoordt De Bruijn. ‘Zodat je als opdrachtgever terugkijkt op de samenwerking en zegt: dat is fijn verlopen. En zodat je weet dat de periodieke schoonmaak, de jaarlijkse dakinspecties en eventuele reparaties bij lekkages of stormschade in goede handen zijn bij Brukoo.’ Bij een groeiend bedrijf hoort een groeiende organisatie en dus zijn goede vakmensen altijd welkom bij Brukoo Dakbeheer. Met name voor goede servicemonteurs is altijd plaats.