Een vers belegd broodje, een lekkere huisgemaakte salade of een pasta maaltijd voor de medewerkers die in de avonduren doorwerken. De SPAR Food Club regelt het tot in de puntjes. Vanuit diverse winkels in de regio die als dark kitchen fungeren slaat de lunchservice van SPAR Food Club zijn vleugels uit. In de regio kun je voor de lekkerste lunch en alles wat daar mee te maken heeft terecht bij Lunchservice Brabant, Lunchservice Gorinchem en Lunchservice Leerdam. 

Het verse broodje carpaccio, gegrilde kip en gezond met ham behoren tot de populairste broodjes binnen het bedrijfsleven, sinds de SPAR Food Clubs van BertJan van der Beek en Dick Pruissen hun lunchservices lanceerden in de regio. ‘Het zijn écht lekkere broodjes met een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding’, zegt Van der Beek, ‘want we hanteren hier een enorm geruststellend prijsniveau als je dat vergelijkt met diverse cateraars.’
Dat het concept aanslaat heeft hij gemerkt sinds hij ermee begon in de winkel in Vuren. ‘Inmiddels bezorgen we vanuit Vuren zes- tot zevenhonderd broodjes in de week. In Asperen en Andel groeit het ook hard. Zo hard zelfs dat de winkels in Andel en Genderen samen zijn gaan werken om alle orders te bereiden. ‘Onze kracht ligt onder andere in de korte lijntjes en flexibiliteit. Alle broodjes worden na bestellen vers gesmeerd, belegd en bezorgd op het bedrijf. We richten ons zowel op het broodje voor de individuele werknemer als op de volle schalen met broodjes, fruit en sapjes voor vergaderingen of bijeenkomsten’, zegt Dick enthousiast. 

Om de logistieke uitdaging op te lossen zijn er drie platforms gemaakt. Lunchservice Brabant bedient de regio Waalwijk en gemeente Altena. De regio’s voor Lunchservice Gorinchem en Lunchservice Leerdam spreken voor zich. De lokale SPAR Food Clubs bereiden en bezorgen vanuit hun locatie de bestellingen naar de klanten. 

Hulp nodig bij het invullen van het lunchmoment voor je medewerkers? Op zoek naar een andere invulling van de school- of bedrijfskantine? Of gewoon trek in een lekker broodje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We denken graag mee in oplossingen. 

SPAR
Arkelstraat 37, 4201 KB Gorinchem
lunchservicegorinchem@despar.info
www.spar.nl

Dit is een artikel uit GRNCHM Business & Lifestyle #2024. Klik hier om het volledige magazine te lezen.