Samenwerking Ambiance Bakker en Den Braber Zonwering groot succes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruim een jaar geleden bekrachtigden de families Bakker en Den Braber hun samenwerking op het gebied van advies, verkoop, montage en onderhoud van zonweringsproducten. Den Braber werd toen ook lid van de Ambiance formule. Inmiddels is het familiebedrijf uit Leerdam samen gegaan met Ambiance Bakker Gorinchem en dat werkt voor zowel klanten als het personeel alsof het nog nooit anders is geweest. De vertrouwde naam van Den Braber blijft in de Leerdamse vestiging behouden.
“Normaal gesproken gaat zo’n samenvoeging van bedrijven nog weleens gepaard met aanpassingsproblemen door cultuurverschillen. Maar die waren er bij ons niet,” aldus Jelle Bakker. “Omdat we allebei een familiebedrijf zijn waar we de focus hebben op goed advies, degelijke producten, perfecte montage en goede service, liep het naadloos in elkaar over.”

Groter assortiment
‘Het voordeel voor de klanten van Den Braber is, dat het assortiment groter is geworden,’ vertelt Jelle. ‘Naast de vertrouwde collectie van de Leerdamse fabrikant Rainbow, vind je er nu onder andere ook topmerken als Markilux, Renson, Roma en Luxaflex en natuurlijk de collectie van het Ambiance huismerk. En op de website van Ambiance kun je al volop inspiratie opdoen. Niet alle producten kunnen worden opgesteld in de showroom in Leerdam, maar klanten die bij voorbeeld meerdere terrasoverkappingen willen bekijken, kunnen eenvoudig naar de showroom van Ambiance Bakker in Gorinchem komen, waar het assortiment groter is. Hier vind je onder andere ook diverse opstellingen van garagedeuren.

Ook voor bedrijven
Omdat een goed binnenklimaat het werkplezier en de productiviteit verbetert, groeit het advies aan bedrijven nog elk jaar. Ambiance Bakker voorziet al jarenlang vele bedrijven, instellingen en scholen van zonwering op maat. “Omdat elk gebouw anders is, zoeken we altijd naar de juiste oplossing op maat. Daarbij houden we niet alleen rekening met de wensen of het budget van de opdrachtgever, maar ook met het ontwerp van het gebouw en of de functionaliteit van de zonwering. ‘Al onze adviseurs zijn opgeleid tot smart solar shading adviseur. Door de kennis die zij bezitten, kijken ze heel anders naar het probleem, vertelt Jelle. ‘ Moet alleen hinderlijk licht op beeldschermen worden vermeden, of is de zonwering noodzakelijk om de binnentemperatuur op peil te houden? We hebben voor elk probleem de beste oplossing in huis. ‘En we werken alleen met A-merken en de collecties van Ambiance, want die staan garant voor jarenlang zorgeloos gebruik.’ Neem gerust contact met ons op voor een kennismakings- of adviesgesprek.